0 Comments

Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder. Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3×1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn. Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen.

Aangezien je J88 vouwt, du.poker-files.com moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen. Ook wanneer ik “standaardlijn”, “standaard inzet” of een soort “lijn” verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld. Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai.

In dit artikel zullen we het bewijs van beide kanten van dit debat onderzoeken en proberen te bepalen of poker uiteindelijk een spel van geluk is of een spel van vaardigheid. Poker is een kaartspel dat elementen van geluk en vaardigheid combineert. Er is een voortdurend debat onder pokerspelers over de vraag of succes in poker meer te wijten is aan geluk of vaardigheid. Wanneer ik zeg handsterkte, bedoel ik de hoeveelheid chips die nodig is om die hand de sterkste te maken in een tafel.

Een flush kan drie outs nemen om te winnen, of een rechte kan één nemen. Tegelijkertijd wil je het misschien veiliger spelen als je groter blind bent omdat je nooit een monsterhand kunt hebben, maar je kunt in goede handen zijn dat het niet uitmaakt hoe groot je blind is. Kennis van uw spel – Voordat u over te stappen op een strategie, moeten we weten uw hand bereiken en grenzen, enz. Zoals hoeveel chips te gaan samen met een gegeven hand bereik.

We zullen ook praten over de kracht van de beste hand die je kunt hebben op basis van positie. Over het algemeen zal je meer handen winnen wanneer je speelt met een sterke hand bij big blind, omdat het gemakkelijker is om een zwakke hand te verdedigen en aan te vallen wanneer het alleen jij is tegen de dealer, en met minder actie om je heen, waardoor je de kans krijgt om een betere hand te zien. Een groot deel van wat we als geluk beschouwen, is echt vaardigheid.

Voordat we verder gaan, wat bedoelen we met geluk? Kortom, veel van wat we beschouwen als geluk is eigenlijk vaardigheid in vermomming.

Hill Cornetta Asked question September 11, 2023
Add a Comment