0 Comments

Használja a bél ösztöneit. Ha úgy gondolja, hogy valaki blöfföl, még akkor is, ha nincs konkrét bizonyíték arra, hogy támogassa, gyakran jó ötlet, hogy hívja a tétet. Néha csak egy érzés van egy játékos kezéről. És elkerülve a gondatlan játékot, hogy üldözze a veszteségeket, elősegíti, hogy okosabb lépéseket tegyen a matematikában Tudva, hogy a bankroll biztonságos a tétek számára, bizalmat ad a megfelelő játékok készítéséhez.

A türelem és a fegyelem egy szilárd bankroll alapból származik. A rövid távú lejtőket el lehet távolítani, ahelyett, hogy a lejtőn járnánk. Keresse meg a márkát bármilyen piros zászlók, mint a rossz ügyfélszolgálat vagy a lassú visszavonások. Ne kockáztassa a pénzeszközöket a nem bizonyított szolgáltatókkal. Győződjön meg róla, hogy a póker oldal engedélyezett és követi az összes területi szabályozást. Biztosítani akarja, hogy felelősségteljesen kezelik a pénzt, és erős biztonsági védelemmel rendelkeznek.

Tartsa be a megalapozott webhelyeket, amelyek általában pozitív hírnévvel rendelkeznek. Ez az extra tőke óriási különbséget tesz. A legtöbb póker oldalak manapság kínálnak lédús regisztrációs bónuszokat és folyamatos újratöltési bónuszokat, hogy vonzza az ügyfeleket. Használja ki ezeket a bónuszokat, győződjön meg róla, hogy elolvassa a kiadás követelményeit. Válasszon egy póker oldalt, amely jelentős üdvözlő csomaggal – 500 vagy annál magasabb – és rendszeres promóciókkal maximalizálja bónuszpénzét.

A legtöbb új pókerjátékos érdeklődik a póker alapjainak megtanulása iránt, mielőtt elkezdenének játszani. Ez különösen igaz, ha online játszol. Azonban a legjobb módja annak, hogy megtanulják az alapokat, hogy elkezdjenek néhány könnyebb játékot játszani. A legegyszerűbb póker játékok megtanulni. Minden verzió egy könnyen megtanulható szabályokat, amelyekkel gyakorolni, és fokozatosan dolgozni az utat, hogy valódi pénzt játszani.

A legjobb dolog a póker oldalakban az, hogy a Texas Hold’em több verzióját kínálják. Természetesen az ellenfelek olvasása nem pontos tudomány. Azonban, ha megtanulhatja, hogy jól olvassa el az ellenfelét, akkor jó úton lesz, hogy sikeres pókerjátékos legyen. Mindig lesznek pillanatok, amikor tévedsz. De ne fektessen túl magas százalékát a halom remélve, hogy kihúzza az ellenfeleket, hacsak nem tudja, hogy a tőke kiváló.

Továbbá, vegye figyelembe az implicit esélyeit, amikor húzza. A nyereséges nyeremények üldözése értelme van, ha a pot esélyek ezt igazolják. A rossz bankroll menedzsment azt jelenti, hogy túlzásba veszi a spekulatív kezeket. Sok pénz van benne, amikor a játék elkezdődik. A hátrányok: Nem tudsz játszani és élvezni a sportot, mint egy tenisz mérkőzés, futball, labdarúgás stb. Hosszabb versenyek (különösen azok, https://pokerzseton.com/ amelyek magukban foglalják a vásárlást).

Ennek szociális aspektusa. Az előnyök: Több pénzt, ha akarsz, mint akkor nyerhet egy tisztességes összeget, ha jól játszik. Ami a családod és az autód elvesztését illeti, 3 év alatt 150 000 dollárt tudtam megtakarítani jelentős veszteség nélkül, és még mindig élvezem a családomat és az autót, de csak az idő fogja megmondani, hogy ez nekem működik-e.

Kelli Birky Asked question August 21, 2023
Add a Comment